De top 10 beste crosstrainer van 2024

Ben de Jager| 9 April 2023

Best geteste crosstrainer van 2024? Vind hier de top 10

9 apr. 2023

Heb je de wens om een nieuwe crosstrainer aan te schaffen? Maak je borst dan maar alvast nat. Het aanbod is divers, je doet de aankoop niet dagelijks en je ziet mogelijk door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is BenBestel.nl hier om jou een handje te helpen. In dit artikel vind je direct de 10 beste crosstrainer!

Met één van deze 10 beste crosstrainer doe je een prima aankoop. Maar, wat is dan voor jou de beste crosstrainer? Om het antwoord op die vraag te vinden, zou je onderstaande reviews even goed door moeten nemen. Ook zou je onze koopgids – aan het einde van deze pagina – door moeten nemen. Daarmee doe je alle benodigde kennis op om de juiste keuze te maken.

Inhoudsopgave

De 5 beste crosstrainer

Er kan er maar één de beste zijn. Bovendien kan er maar één product op plek 2, 3, 4 en 5 in onze top staan. Maar, wat is dan de best geteste crosstrainer? Dat lees je in onderstaande reviews. In deze reviews maak je kennis met de 5 beste crosstrainer van dit moment.

Laatste aanpassing: 2 aug. 2023

1. Crosstrainer VirtuFit iConsole Total Fit Hartslagfunctie Ergometer 24 Programma's Bluetooth

Met de iConsole Total Fit kun je de intensiteit van je training aanpassen en je hartslagmeting wordt gemakkelijker gemaakt door de handpulsmeters die op de rubberen handgrepen zijn geïntegreerd. De crosstrainer heeft 24 verschillende programma's waaruit je kunt kiezen, waaronder een hartslaggestuurd programma, waardoor je je training kunt aanpassen aan je persoonlijke doelen. Deze crosstrainer heeft ook een Bluetooth-functie waarmee je je training kunt synchroniseren met je smartphone, tablet of computer. Op deze manier kun je je trainingen en resultaten gemakkelijk analyseren. De VirtuFit iConsole Total Fit crosstrainer biedt je als gebruiker een uitgebreide training in een comfortabele omgeving. Elke training is afgestemd op je persoonlijke doelen en behoeften. De crosstrainer is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van een rubberen anti-slip pedalen, een roterende massa van 22 kg en een hartslagmeting met handpulsmeters. Daarnaast heeft de crosstrainer een Bluetooth-functie en 24 verschillende programma's. Dit maakt de crosstrainer ideaal voor een intensieve en effectieve training thuis.

2. Sportstech CX625 crosstrainer comp. met smartphone vliegwiel 24 kg

Met de Sportstech CX625 crosstrainer comp. met smartphone vliegwiel 24 kg krijg je een effectieve en realistische trainingservaring. Het 24 kg vliegwiel is ontworpen voor lange levensduur en soepelheid. De crosstrainer heeft een groot LED display met 22 verschillende trainingsprogramma's. Met zijn Bluetooth verbinding kun je je persoonlijke trainingsschema’s opslaan en synchroniseren met je smartphone. De crosstrainer is speciaal ontworpen voor regelmatig en intensief gebruik. Hij heeft een stevig frame met antislip voetplaten, een verstelbare weerstand en een stille werking. Je kunt de crosstrainer eenvoudig verplaatsen dankzij de transportrollen. Daarnaast is de drive belt van de hoogste kwaliteit, waardoor je altijd een optimale training krijgt. Met de Sportstech CX625 crosstrainer comp. met smartphone vliegwiel 24 kg krijg je een ultieme trainingservaring, waarmee je je cardio-fitness en spierkracht kunt verbeteren. Het innovatieve design, het stille werkingsprincipe en de soepelheid van het vliegwiel maken deze crosstrainer een absolute must-have voor elke sportliefhebber. Probeer hem vandaag nog uit en geniet van een intensieve work-out thuis.

3. tectake 2-in-1 Crosstrainer Hometrainer met LCD-display 401716

Met behulp van de meegeleverde LCD-display voert u eenvoudig uw trainingsgegevens in en krijgt u direct een overzicht van de trainingsduur, de afgelegde afstand, het verbrande calorieën en de hartslag. Plezierig sporten met de tectake 2-in-1 Crosstrainer Hometrainer met LCD-display 401716. Plezier en gezondheid gaan met deze uitdagende combinatie hand in hand. Deze 2-in-1 Hometrainer en Crosstrainer brengt uw lichaam in vorm en werkt het cardiovasculaire systeem bij. U krijgt een uitgebreide work-out met kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid. Met het meegeleverde LCD-display kunt u eenvoudig al uw trainingsgegevens invoeren en krijgt u direct een overzicht van de trainingsduur, de afgelegde afstand, het verbrande calorieën en de hartslag. Met deze tectake 2-in-1 Crosstrainer Hometrainer met LCD-display 401716 bent u dus verzekerd van een plezierige en effectieve training.

4. Crosstrainer Focus Fitness Fox 3 Rear Driven Incl. Hartslagfunctie Elliptical Trainer Fitness

De Focus Fitness Fox 3 is ideaal voor intensieve trainingen, dankzij de hartslagfunctie die ervoor zorgt dat je precies weet hoe je je lichaam aan het pushen bent. Dankzij de veilige en comfortabele ergonomische handvatten heb je meer grip tijdens het trainen. Verder is de crosstrainer voorzien van een monitor waarop je je training kunt volgen. De Focus Fitness Fox 3 is een crosstrainer die je lichaam op een veilige manier trainen. Met deze crosstrainer kun je je conditie aanzienlijk verbeteren. Het apparaat heeft maar liefst 18 trainingsprogramma's en 16 weerstandsniveaus, zodat je je training kunt aanpassen aan je niveau. Geniet ook van de geruisloze training, waardoor je je gemakkelijk op je gemak voelt. De hartslagfunctie laat je precies weten hoe hard je je lichaam aan het pushen bent. Daarnaast heb je meer grip dankzij de veilige en comfortabele ergonomische handvatten. De monitor op de crosstrainer laat je toe om je training in de gaten te houden. Kortom, het is de beste keuze als je een stevige en stabiele crosstrainer zoekt.

5. Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg

Met de Tauon crosstrainer van Klarfit krijg je alles wat je nodig hebt voor je individuele fitnesstraining thuis. Deze crosstrainer biedt een gewrichtsbeschermende training voor het hele lichaam, en maakt het mogelijk om doel- en prestatiegericht te trainen. Je kunt je vooruitgang eenvoudig in de gaten houden op het overzichtelijke LCD display, dat snelheid, calorieverbruik, afstand, pols en de in totaal afgelegde kilometers weergeeft. Het 4 kg zware vliegwiel met een massa van 12 kg is uitgerust met het MagResist systeem, waarmee je de weerstand in 8 standen instelt. De SilenBelt System zorgt ervoor dat je geluidloos kunt trainen. Voor entertainment tijdens je workout is er een ingebouwde tablet-houder, waarmee je je favoriete series kunt kijken of je extra motiveren met een sportieve playlist. De grote, antislip betredingsvlakken van de pedalen garanderen een vaste, stabiele positie. Het geringe gewicht van 26 kg en de 2 wieltjes maken het verplaatsen en opbergen van de Klarfit Tauon crosstrainer heel eenvoudig. Geniet van alle voordelen van een professionele crosstrainer in je eigen huis!

Nog eens 5 goede crosstrainer

Heb je hierboven nog niet de perfecte crosstrainer gevonden? Niet getreurd. Wij hebben nog eens 5 goede crosstrainer voor je geselecteerd. Ook over deze 5 goede crosstrainer lees je hieronder alle informatie. Neem ook deze korte reviews door en kies snel voor de beste crosstrainer.

6. Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven Incl. Trainingscomputer en Tablethouder Elliptical Trainer Fitness

De Fox 1 is gemaakt van duurzame materialen en is voorzien van transportwielen voor een eenvoudige verplaatsing. Ook is er een tablethouder aanwezig waardoor je je favoriete muziek of video kan bekijken tijdens het trainen. Deze crosstrainer maakt gebruik van een Rear Driven systeem waardoor je een soepele en comfortabele training krijgt. Dankzij het gepatenteerde ontwerp kun je gemakkelijk je benen, armen en buik versterken. De Focus Fitness Fox 1 is een zeer veelzijdige en betrouwbare crosstrainer die je helpt om je trainingsdoelen te bereiken.

7. Crosstrainer VirtuFit CTR 1.0 Met Tablethouder Cross Trainer Fitness 8 weerstandsniveau's

De VirtuFit CTR 1.0 Cross Trainer beschikt over 8 verschillende weerstandsniveaus. Je kunt kiezen uit verschillende programma's en je prestaties bijhouden met de computer die de afstand, de snelheid en de tijd bijhoudt. De tablethouder geeft je de mogelijkheid om je favoriete muziek en video's af te spelen tijdens het trainen. De VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer is een uitstekende keuze als je met weinig ruimte je conditie wilt verbeteren. Het is een veilig en comfortabel apparaat met antislip handvatten. De stevige frameconstructie is geschikt voor een gebruikersgewicht tot maximaal 120 kg. Met de meegeleverde transportwielen kun je het apparaat eenvoudig verplaatsen. Blijf fit en gezond met de VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer met Tablethouder. Deze crosstrainer heeft 8 verschillende weerstandsniveaus en een computer die de afstand, snelheid en tijd bijhoudt. Met de tablethouder kun je je favoriete muziek en video's afspelen tijdens het sporten. Het veilige en comfortabele apparaat is geschikt voor een gebruikersgewicht tot maximaal 120 kg. De lichte en compacte crosstrainer is gemakkelijk te verplaatsen met de transportwielen. Blijf fit en op het juiste gewicht met de VirtuFit CTR 1.0 Crosstrainer met Tablethouder.

8. Luxari Crosstrainer Voor- en Zijwaartse Bewegingen Inc. Hartslagfunctie Hometrainer Elliptische Trainer

De Luxari is speciaal ontworpen voor voor- en zijwaartse bewegingen, waardoor je meer spieren in je hele lichaam kunt activeren. De luxari heeft een hartslagfunctie, waardoor je tijdens je workout de hartslag kunt monitoren en je prestaties kunt verbeteren. De LCD-display toont de tijd, de afstand, het calorieverbruik en de hartslag. De luxari is ook uitgerust met een stille, krachtige motor met 12 verschillende niveaus. Bovendien heeft de luxari verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een veiligheidsslot, een remsysteem en een noodstopknop. De luxari is ideaal voor thuisgebruik en biedt jou de mogelijkheid om je fitness doelen te bereiken, terwijl je je gewrichten beschermt. De Luxari Crosstrainer Voor- en Zijwaartse Bewegingen Inc. Hartslagfunctie Hometrainer Elliptische Trainer is een compleet trainingsapparaat voor het hele lichaam. De Luxari is speciaal ontworpen om je hart-longconditie en bloedsomloop te verbeteren. Door de innovatieve technologie van de Luxari kun je trainen in specifieke hartslagzones, waardoor je prestaties verbeteren. De LCD-display geeft de tijd, afstand, calorieverbruik en hartslag weer. Daarnaast heeft de Luxari een stille motor met 12 verschillende niveaus. Het ontwerp van de Luxari is robuust, met een metalen frame dat bestand is tegen een draagvermogen van 150 kg. Het heeft ook verschillende veiligheidsmaatregelen, waaronder een veiligheidsslot, een remsysteem en een noodstopknop. De Luxari heeft ook een hartslagfunctie die je tijdens je training kunt gebruiken om je prestaties te verbeteren. Zo kun je thuis je fitness doelen bereiken en je gewrichten te.

9. Crosstrainer ProForm Sport E2.0 Rear Driven Elliptical Trainer Fitness

De ProForm Sport E2.0 crosstrainer is voorzien van een geruisloze aandrijving achterin, waardoor je geen last hebt van je omgeving wanneer je aan het trainen bent. De aandrijving is voorzien van een magneetrem, die je een soepel en stil trainingsverloop biedt. Daarnaast is de crosstrainer voorzien van een zienlijk display, waarop je je hartslag kunt meten, je snelheid, je verbrande calorieën en meer. Met de 24 trainingsprogramma's die op deze crosstrainer staan, kun je je trainingen afwisselen en je conditie verbeteren. Daarnaast kun je ook van thuis uit workouts volgen dankzij het digitale display, waarop je de iFit-app kunt downloaden. Deze app geeft je toegang tot meer dan 16.000 trainingsprogramma's.

10. Virtufit iConsole CTR 2.1 Crosstrainer Hartslagfunctie Bluetooth 24 programma's

Daarnaast is de VirtuFit iConsole CTR 2.1 ergometer crosstrainer uitgerust met diverse functies die je helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Zo is de crosstrainer voorzien van een hartslagfunctie, Bluetooth-verbinding, 24 voorgeprogrammeerde programma's en een zeer helder LCD-scherm waarop je alle gegevens inzichtelijk krijgt. De hartslagfunctie stelt je in staat om je hartslag tijdens het trainen bij te houden. Met de Bluetoothverbinding kun je je trainingsgegevens verbinden met de app. Het grote LCD-scherm maakt het gemakkelijk om je trainingsgegevens te lezen, waaronder de tijd, afstand, snelheid, hartslag, calorieverbruik en wattage. Je kunt ook kiezen uit 24 voorgeprogrammeerde programma's, zodat je je trainingen kunt afstemmen op je doelstellingen. Met al deze functies is de VirtuFit iConsole CTR 2.1 ergometer crosstrainer een ideale trainingspartner voor zowel professionele sporters als voor mensen die op zoek zijn naar een goede manier om af te vallen, hun uithoudingsvermogen te vergroten, hun spierkracht te versterken of gewoon om fit te blijven.

auteur-ben-foto
Ben de Jager

Hallo, mijn naam is Ben! Samen met een team van specialisten werk ik dagelijks vol plezier en passie aan deze website. Dit doe ik om jou zo goed mogelijk te helpen. Dankzij BenBestel.nl ben je in ieder geval in staat om snel de juiste knopen door te hakken. Op het gebied van onder meer sport, reizen en kamperen weten wij exact wat de beste producten zijn.

Veelgestelde vragen over de crosstrainer

Voor onze selectie hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, kwaliteit, prijs en ervaringen van andere kopers gekeken. Alle producten die wij in deze top 10 opgenomen hebben, zouden wij in ieder geval zelf ook bestellen/kopen.

Ja, deze crosstrainer review is voor de volle 100% te vertrouwen. Dit komt doordat wij het onderzoek zelf verricht hebben. Ook hebben wij ervoor gekozen om niet met merken of fabrikanten samen te werken. Alle adviezen die wij geven, zijn hierdoor 100% onafhankelijk.

Dit hangt volledig af van het soort crosstrainer waar je voorkeur naar uitgaat. Mede daarom hebben wij je de tip gegeven om goed over je budget na te denken. In elke prijsklasse vind je gelukkig een goede crosstrainer.

Ons laatste woord over crosstrainer

Al met al kan je met een gerust hart een van deze crosstrainers aanschaffen. Ze zijn erg goed geprijsd en van topkwaliteit, waardoor je er zeker van bent dat je een goede investering doet. Kies voor een crosstrainer die aansluit bij je persoonlijke wensen en voorkeuren. Als je een vraag hebt, dan staan we uiteraard voor je klaar!

Hoe vind je de beste crosstrainer?

Als je een nieuwe crosstrainer wilt kopen, moet je een goede vergelijking maken. Dat staat vast, aangezien het aanbod van crosstrainer behoorlijk divers is. Maar, hoe doe je dat dan? Wij raden je aan om daarvoor onderstaande 3 tips op te volgen:

Kijk goed naar je wensen voor de crosstrainer

Welke wensen heb je met betrekking tot je nieuwe crosstrainer? Zijn er bijvoorbeeld bepaalde zaken waar je nieuwe crosstrainer absoluut aan moet voldoen? Of heb je specifieke eisen met betrekking tot een goede crosstrainer? Denk hier goed over na, zodat je in eerste instantie al een flinke schifting in het aanbod kunt maken.

Stel een budget voor je crosstrainer op

Heb je al naar bovenstaande crosstrainer gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat de prijzen flink uiteenlopen. Dat klopt en daarom is het belangrijk om voor jezelf een budget op te stellen. Ook dit is een prima manier om een flinke schifting in het aanbod te maken.

Kijk goed naar de kwaliteit van de crosstrainer

Eén van de belangrijkste criteria van een crosstrainer is uiteraard de kwaliteit. Bekijk daarom per product goed naar de kwaliteit en zorg ervoor dat je kritisch bent. Kies je voor één van de 10 bovenstaande crosstrainer? Dan ben je van de gewenste kwaliteit verzekerd.

Om met nog maar een goede tip af te sluiten: ga niet over één nacht ijs. Het is verstandig om een goede vergelijking voor jezelf te maken. Dit doe je niet vluchtig, maar hier moet je juist enige tijd aan besteden. Uiteraard kun je ook direct voor één van bovenstaande 10 beste crosstrainer kiezen.