De top 10 beste fietscomputer draadloos van 2024

Ben de Jager| 9 April 2023

Best geteste fietscomputer draadloos van 2024? Vind hier de top 10

9 apr. 2023

Heb je de wens om een nieuwe fietscomputer draadloos aan te schaffen? Maak je borst dan maar alvast nat. Het aanbod is divers, je doet de aankoop niet dagelijks en je ziet mogelijk door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is BenBestel.nl hier om jou een handje te helpen. In dit artikel vind je direct de 10 beste fietscomputer draadloos!

Met één van deze 10 beste fietscomputer draadloos doe je een prima aankoop. Maar, wat is dan voor jou de beste fietscomputer draadloos? Om het antwoord op die vraag te vinden, zou je onderstaande reviews even goed door moeten nemen. Ook zou je onze koopgids – aan het einde van deze pagina – door moeten nemen. Daarmee doe je alle benodigde kennis op om de juiste keuze te maken.

Inhoudsopgave

De 5 beste fietscomputer draadloos

Er kan er maar één de beste zijn. Bovendien kan er maar één product op plek 2, 3, 4 en 5 in onze top staan. Maar, wat is dan de best geteste fietscomputer draadloos? Dat lees je in onderstaande reviews. In deze reviews maak je kennis met de 5 beste fietscomputer draadloos van dit moment.

Laatste aanpassing: 4 aug. 2023

1. LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel Hartslagmeter Borstband Cadanssensor Kilometerteller GPS 80+ Functies

De LHP BC200 Fietscomputer heeft meer dan 80 functies, waaronder alarmering, verlichting, navigatie, snelheid, afstand, calorieverbruik, vermogen en meer. Je kunt bovendien kiezen uit 12 talen, zoals Nederlands. De BC200 is gemaakt van stevig ABS-materiaal wat bestand is tegen stoten en valpartijen. De kleur en het ontwerp maken het een prachtig accessoire. Met de LHP BC200 kun je eindeloos genieten van je avonturen, of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon graag een fietstocht maakt in het weekend. Ervaar het gemak van deze gestroomlijnde, uitgebreide productie met deze 3-in-1 bundel. De LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel biedt een uitgebreide set functies voor een betaalbare prijs. Het grote LCD-scherm en de gestroomlijnde design maakt het een aantrekkelijke keuze. Met deze fietscomputer kun je elke fietstocht in de gaten houden. Geniet van de klanke alarmering en navigatie functie en analyseer je fietsdata met de XOSS app. Elke functie is eenvoudig te bedienen en er is een grote variëteit aan talen waaruit je kunt kiezen. Met deze fietscomputer kun je eindeloos genieten van je avonturen, op elk niveau. De LHP BC200 is waterdicht en bestand tegen stoten en valpartijen. Daarnaast is de batterij lange tijd oplaadbaar en kun je genieten van meer dan 80 verschillende functies. Kies voor de LHP BC200 en je geniet van een uitgebreide en betaalbare fietscomputer.

2. Dresco Fietscomputer Draadloos 12 functies

De Dresco fietscomputer is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met de draadloze technologie zal er geen kabelbreuk meer zijn en met de 12 functies kunt u de prestaties van uw rit eenvoudig bijhouden. Het makkelijk te lezen display zal u helpen om al uw informatie gemakkelijk te zien. Bovendien is de fietscomputer spatwaterdicht, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw informatie verloren gaat als het regent of als u door een plas rijdt. De Dresco fietscomputer wordt geleverd met batterijen (CR2032) die de digitale overdracht van gegevens van de sensor naar de fietscomputer mogelijk maken. De Dresco fietscomputer draadloos 12 functies is een uitstekend product voor iedereen die graag zijn prestaties bijhoudt. Met zijn draadloze technologie en makkelijk te lezen display zal u altijd de juiste informatie over uw rit hebben. Bovendien is de fietscomputer spatwaterdicht, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw gegevens verloren gaan als het regent of als u door een plas rijdt. Met de 12 functies kunt u eenvoudig uw prestaties bijhouden zoals rijafstand, rijtijd, gemiddelde snelheid en maximum snelheid. De Dresco fietscomputer wordt geleverd inclusief batterijen (CR2032) en is gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

3. Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller Draadloos Waterdicht Automatisch Verlicht Scherm

▶ Draadloos: De Fibik draadloze fietscomputer Kilometerteller is draadloos en heeft een sterk signaal voor een eenvoudige installatie. ▶ Waterdicht: Deze kilometerteller is waterdicht en kan je dus probleemloos gebruiken, ook als het regent. ▶ Automatisch verlichting: De Fibik draadloze fietscomputer Kilometerteller is voorzien van een automatisch verlicht scherm. Hierdoor kan je de gegevens gemakkelijk aflezen zelfs tijdens het fietsen bij slecht licht. De Fibik draadloze fietscomputer Kilometerteller is de perfecte metgezel voor de avontuurlijke fietser. Met deze kilometerteller kan je je ritten bijhouden en je prestaties verbeteren. Bovendien is deze kilometerteller waterdicht en heeft het een automatisch verlicht scherm. De Fibik draadloze fietscomputer Kilometerteller is eenvoudig te installeren en te gebruiken met zijn draadloze signaal. Bovendien heeft het een scan modus, waarmee je de instellingen kan bekijken zonder je rit te onderbreken. Met deze kilometerteller heb je alle informatie over je tocht bij de hand!

4. Nince Draadloze Fietscomputer van Hoge Kwaliteit 2022 Model Fiets Computer Draadloos Waterdicht

De 2022 model Nince fietscomputer is een eenvoudig te gebruiken apparaat voor iedereen die het beste uit zijn of haar fietservaring wil halen. De compacte maat maakt het mogelijk om het apparaat te monteren op elke fiets zonder dat het de stijl of de look van de fiets verandert. Met de voorgeprogrammeerde functies die op de fietscomputer aanwezig zijn, zoals de dagafstand, maximale snelheid, rijtijd, totale afstand, klok en meer, kun je elke rit meten en monitoren. U kunt gemakkelijk uw statistieken bekijken op het heldere LCD-scherm. De Nince draadloze fietscomputer is zeer duurzaam en is gemaakt met hoogwaardige materialen. Het is volledig waterdicht en is bestand tegen stof en vuil. Het is ook uitgerust met een intelligente slaapstandfunctie, waardoor het apparaat in slaapstand gaat als je het voor lange tijd niet gebruikt. Met deze fietscomputer kun je er zeker van zijn dat je al je fietstochten kunt verbeteren. Koop vandaag nog de Nince Draadloze Fietscomputer van Hoge Kwaliteit 2022 Model Fiets Computer Draadloos Waterdicht!

5. Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos

De Sigma Pure 1 ATS maakt gebruik van een draadloze ANT+ technologie die het mogelijk maakt om eenvoudig met andere accessoires te communiceren. Deze fietscomputer is daardoor niet alleen geschikt voor de recreatieve fietser maar ook voor de serieuze fietser. Met de Sigma Pure 1 ATS heb je direct toegang tot alle relevante fietsgegevens zoals hartslag, cadans, gemiddelde snelheid, totale afstand, rittijd, klimmeters, etc. Met deze handige fietscomputer heb je alles bij de hand om je prestaties te verbeteren.

Nog eens 5 goede fietscomputer draadloos

Heb je hierboven nog niet de perfecte fietscomputer draadloos gevonden? Niet getreurd. Wij hebben nog eens 5 goede fietscomputer draadloos voor je geselecteerd. Ook over deze 5 goede fietscomputer draadloos lees je hieronder alle informatie. Neem ook deze korte reviews door en kies snel voor de beste fietscomputer draadloos.

6. Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL

Met de Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL heb je eindelijk een betrouwbare, draadloze fietscomputer die je overal mee naar toe kunt nemen. Dit apparaat biedt je 17 verschillende functies, waaronder het aantal gereden kilometers, je (gemiddelde) snelheid, je rijtijd, calorieverbruik, hoogtemeters en meer. Daarnaast heeft het een extra groot scherm waarop je gemakkelijk al deze gegevens kunt bekijken. Je kunt de fietscomputer heel eenvoudig monteren op je fiets zonder dat je gereedschap nodig hebt. Bovendien is het waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je een keer door een regenbui fiets. Met de Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL heb je een betrouwbare en kostenefficiënte metgezel die je overal mee naar toe kunt nemen. Deze fietscomputer zal je ritten zeker versnellen!

7. Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter

· Afstand .· Gemiddelde snelheid .· Maximale snelheid .· Klimmingsgraad .· Kalorieverbruik .· Tijd Met deze kilometerteller fiets kun je ook je gegevens bijhouden, zoals de dagelijkse afstand, de weekafstand, de maandafstand en de totale afstand. De fietscomputer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het weer. Deze fietscomputer is eenvoudig te monteren en bevat 17 functies, waaronder een stopwatch, klok en thermometer. De fietscomputer heeft ook een backlight zodat je deze zelfs in het donker kunt gebruiken. De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets is een must-have voor iedere fietser die de prestaties en gegevens van zijn fietsrit wil bijhouden. Met deze fietscomputer kun je alle gegevens omtrent je fietsrit bijhouden, zoals de afstand, gemiddelde snelheid, maximale snelheid, klimmingsgraad, calorieverbruik, tijd en meer. De fietscomputer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het weer. Daarnaast heeft deze fietscomputer 17 functies, waaronder een stopwatch, klok en thermometer. Bovendien heeft de fietscomputer ook een backlight, zodat je deze zelfs in het donker kunt gebruiken. Met de Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets kun je alle gegevens van je fietsrit bijh.

8. Draadloze Verlichte Fietscomputer USB Oplaadbaar Kilometerteller Klok Calorie Teller Snelheidsmeter Auto Wake IPX7

Deze draadloze verlichte fietscomputer is ideaal voor iedereen die een lange afstand wil afleggen. De computer heeft een USB-oplaadbare batterij, wat betekent dat het overal ter wereld opladen kan. Het kilometerteller, klok, calorie teller en snelheidsmeter maken het gemakkelijk om je vooruitgang bij te houden. Daarnaast heeft de computer een automatische wake-up functie waardoor je tijdens het fietsen geen gegevens hoeft te verliezen. De IPX7-waterdichte functie betekent dat je de computer zelfs in de regen kan gebruiken. Deze draadloze verlichte fietscomputer is een must-have voor alle fietsers die een lange afstand willen afleggen. Met de USB-oplaadbare batterij, kun je de computer overal ter wereld opladen. De computer is ook voorzien van een kilometerteller, klok, calorie teller en snelheedsmeter. Deze functies maken het gemakkelijk om je vooruitgang bij te houden. Bovendien heeft het een automatische wake-up functie, waardoor je geen gegevens hoeft te verliezen tijdens het fietsen. De IPX7-waterdichte functie betekent dat je de computer zelfs in de regen kunt gebruiken. Installeer de sensor en de magneten zo ver mogelijk in een zo laag mogelijke positie van het voorwiel om nauwkeurige gegevens te garanderen. Met deze draadloze verlichte fietscomputer kun je jouw prestaties gedetailleerd bijhouden.

9. Garmin Edge 530 Fietscomputer

De Garmin Edge 530 Fietscomputer is een robuuste fietscomputer met veel functies en een helder display. Het toestel is voorzien van een duurzaam ontwerp waardoor het geschikt is voor alle soorten weersomstandigheden. Met deze fietscomputer kun je je prestaties in de gaten houden tijdens je ritten. Je kunt je ritgegevens opslaan, analyseren en delen met anderen via Garmin Connect. Het toestel is voorzien van veel handige functies. Zo kun je met de Edge 530 je rit uitlezen naar bijvoorbeeld Strava. Ook kun je je ritten traceren en analyseren met de nieuwe ClimbPro-functie. Deze functie geeft je inzicht in de beklimmingen die je maakt tijdens je rit. Daarnaast zijn er ook andere handige functies zoals het Bike Alarm, Find My Edge en MTB Dynamics. Zo kun je veilig op pad met je fietscomputer en ben je altijd op de hoogte van je prestaties. Met de Garmin Edge 530 Fietscomputer kun je je fietsprestaties in de gaten houden, je ritten analyseren en traceren en je prestaties delen met anderen. Dankzij het duurzame ontwerp is de fietscomputer geschikt voor alle soorten weersomstandigheden en kun je veilig op pad. Met de vele handige functies zoals de ClimbPro-functie, het Bike Alarm, Find My Edge en MTB Dynamics krijg je nog meer inzicht in je prestaties.

10. Garmin Edge Explore Fietscomputer

De Garmin Edge Explore is een multifunctionele fietscomputer met een breed scala aan features. De fietscomputer beschikt over een 3,0” touchscreen dat optimaal werkt in alle weersomstandigheden. De Edge Explore geeft je de optie om verschillende routes te kiezen, zo kun je de meest populaire routes fietsen gebaseerd op miljoenen afgelegde kilometers. Met de vooraf geïnstalleerde kaart zie je precies waar je naartoe moet. Ook is het mogelijk om contact te houden met vrienden onderweg, dit doe je met de rider-to-rider messaging. Verder heeft de Garmin Edge Explore ook een automatische ongevaldetectie functie waarmee je hulp kunt vragen en koppel het apparaat met Garmin Varia verlichting voor extra veiligheid. De Edge Explore is gemaakt voor lange ritten en de accuduur is tot wel 12 uur. Zo ben je altijd voorbereid en kan je optimaal genieten van je fietsavontuur.

auteur-ben-foto
Ben de Jager

Hallo, mijn naam is Ben! Samen met een team van specialisten werk ik dagelijks vol plezier en passie aan deze website. Dit doe ik om jou zo goed mogelijk te helpen. Dankzij BenBestel.nl ben je in ieder geval in staat om snel de juiste knopen door te hakken. Op het gebied van onder meer sport, reizen en kamperen weten wij exact wat de beste producten zijn.

Veelgestelde vragen over de fietscomputer draadloos

Voor onze selectie hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling, kwaliteit, prijs en ervaringen van andere kopers gekeken. Alle producten die wij in deze top 10 opgenomen hebben, zouden wij in ieder geval zelf ook bestellen/kopen.

Ja, deze fietscomputer draadloos review is voor de volle 100% te vertrouwen. Dit komt doordat wij het onderzoek zelf verricht hebben. Ook hebben wij ervoor gekozen om niet met merken of fabrikanten samen te werken. Alle adviezen die wij geven, zijn hierdoor 100% onafhankelijk.

Dit hangt volledig af van het soort fietscomputer draadloos waar je voorkeur naar uitgaat. Mede daarom hebben wij je de tip gegeven om goed over je budget na te denken. In elke prijsklasse vind je gelukkig een goede fietscomputer draadloos.

Ons laatste woord over fietscomputer draadloos

Met onze lijst van de top 10 producten is het je hopelijk een stuk makkelijker gemaakt om de perfecte draadloze fietscomputer te kiezen. Uiteraard wil je een fietscomputer draadloos die perfect aansluit bij je wensen en die van goede kwaliteit is. Vergeet daarbij ook niet op de prijs te letten. Een belangrijk aspect om mee te overwegen is ook of je een kabel hoeft te bevestigen aan de fiets of dat je deze draadloos kunt gebruiken. Zo is het gemakkelijker je fietscomputer te bevestigen aan je stuur en met je smartphone te verbinden via Bluetooth. We hopen van harte dat je nu wel een goed beeld hebt van de verschillende draadloze fietscomputers en dat je snel je aankoop gaat doen. Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet contact met ons op te nemen! We staan graag voor je klaar.

Hoe vind je de beste fietscomputer draadloos?

Als je een nieuwe fietscomputer draadloos wilt kopen, moet je een goede vergelijking maken. Dat staat vast, aangezien het aanbod van fietscomputer draadloos behoorlijk divers is. Maar, hoe doe je dat dan? Wij raden je aan om daarvoor onderstaande 3 tips op te volgen:

Kijk goed naar je wensen voor de fietscomputer draadloos

Welke wensen heb je met betrekking tot je nieuwe fietscomputer draadloos? Zijn er bijvoorbeeld bepaalde zaken waar je nieuwe fietscomputer draadloos absoluut aan moet voldoen? Of heb je specifieke eisen met betrekking tot een goede fietscomputer draadloos? Denk hier goed over na, zodat je in eerste instantie al een flinke schifting in het aanbod kunt maken.

Stel een budget voor je fietscomputer draadloos op

Heb je al naar bovenstaande fietscomputer draadloos gekeken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat de prijzen flink uiteenlopen. Dat klopt en daarom is het belangrijk om voor jezelf een budget op te stellen. Ook dit is een prima manier om een flinke schifting in het aanbod te maken.

Kijk goed naar de kwaliteit van de fietscomputer draadloos

Eén van de belangrijkste criteria van een fietscomputer draadloos is uiteraard de kwaliteit. Bekijk daarom per product goed naar de kwaliteit en zorg ervoor dat je kritisch bent. Kies je voor één van de 10 bovenstaande fietscomputer draadloos? Dan ben je van de gewenste kwaliteit verzekerd.

Om met nog maar een goede tip af te sluiten: ga niet over één nacht ijs. Het is verstandig om een goede vergelijking voor jezelf te maken. Dit doe je niet vluchtig, maar hier moet je juist enige tijd aan besteden. Uiteraard kun je ook direct voor één van bovenstaande 10 beste fietscomputer draadloos kiezen.